2013-03-20 Išvyka į Šiaulių darbo rinkos mokymo centrą

Temos: išsilavinimas, profesija, specialybė, įsidarbinimas, darbas – aptariamos ir nagrinėjamos su devintokais ekonomikos pamokų metu.Socialinės pedagogės Jurgitos Kaziūnienės kabinete žiūrėjome filmukus apie specialybes.Tačiau vien to nepakanka, kad mokiniai geriau suvoktų mokymo medžiagą.
 Abiejų devintųjų klasių mokiniai bei dešimtokai Gediminas ir Audrius  vyko į Šiaulių darbo rinkos mokymo centrą  išsamiau susipažinti su profesijos įgijimo, tolimesnio mokymosi galimybėmis.
    Mokiniai pildė anketas, jiems buvo išaiškinta priėmimo į šią mokymosi įstaigą tvarka, aptarta čia įgyjamų specialybių įvairovė, organizuota ekskursija į mokymo skyrius. Ugdytiniai domėjosi veiklomis,  mandagiai bendravo ne tik su mokymo centro darbuotoja, bet ir su besimokančiais asmenimis, stebėjo natūralaus gintaro gabaliukų apdailinimo-karpymo procesą, lankėsi  sveikatinimo kabinetuose.
    Ekskursantams išvyka patiko ir mokiniai dar ilgai diskutavo  apie patirtus įspūdžius. Spec. pedagogė metodininkė Z. Baršauskienė