2023 06 12 Mokyklos bendruomenės šventė

          Birželio mėnuo yra ypatingas – tai vasaros pradžia, Tarptautinė vaikų gynimo diena, mokyklos bendruomenės šventė, mokslo metų pabaiga, atostogos . Šis mėnuo mokykloje vadinamas – Dėkingumo – tai viena iš mokyklos vertybių.
Birželio 7 dieną mokyklos benduomenė susirinko į kasmetinę šventę „Pabūkime kartu“. Šventės metu skambėjo ne tik mokinių ir mokytojų dainos, bet ir padėkos mokytojams, darbuotojams, tėvams, gobėjams, rūpintojams ir ,žinoma, mokiniams.
Po oficialios dalies visi dalyviai keliavo į mokyklos kiemą. Linksmasis personažas „pimpačkiukas“ paskelbė sporto šventės pražią. Po bendro šokio dalyviai turėjo galimybę išbandyti jėgas skirtingose stotelėse su įvairiais treniruokliais bei sporto įranga.
Dėkojame pedagogams, kurie prisidėjo organizuojant šią didžiulę kasmetinę bendruomenės šventę. Dėkojame sporto veiklų organizatoriams ir, žinoma, visai mokyklos bendruomenei, kuri dalyvavo sporto projekto „Aš aktyvus“ aktyviose sportinėse veiklose. Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos” Mokėkime sustoti ir pasidžiaugti mažais dalykais . Projektų darbo grupė FOTO čia